Crop field sunrise on horizon

O podjetju DowDuPontTM

Vodilne inovacije v kmetijstvu, znanosti o materialih in specialnih izdelkih.

Naša združitev

DowDuPont združuje komplementarne portfelje Dow in DuPont, dveh inovativnih, na znanosti zasnovanih podjetij, ki imata vodilne položaje v industriji kmetijstva, znanosti o materialih in specialnih izdelkov. 

Sunlight behind hand holding plant

Predvidene razdružitve

Vsaka od predvidenih razdružitev je podprta z močno kombinacijo zelo dopolnilnih portfeljev, virov in zmogljivosti podjetij Dow in DuPont. Vsak od udeležencev bo boljše pozicioniran kot njegovi predhodniki in bo lahko še naprej spodbujal inovacije, ki bodo zagotovljale boljše rešitve za kupce in bo bolje sodeloval z različnimi skupnostmi po vsem svetu.

Smartphone taking photo of plants

Prihodnje priložnosti

Naša skupna dediščina je impresivna, vendar je pomemben potencial podjetja DowDuPont, da ustvarimo tri neodvisna podjetja, katerih največje priložnosti in najpomembnejši prispevki šele prihajajo.

Men analyze plants with tablet

Kmetijstvo, znanost o materialih in specialni izdelki

Po koncu načrtovanih razdružitev, bodo prihajajoča podjetja še naprej globoko zavezana tržno usmerjenim raziskavam in razvoju, ki ga bodo podpirale inženirske zmogljivosti svetovnega ranga, ki bodo zagotavljale diferencirane proizvode in rešitve.

Aerial shot of river

Zavezani k trajnostnemu razvoju

Vsako novo podjetje bo zavezano k ohranjanju trajnostnega razvoja in k uporabi take znanosti in inovacij za reševanje svetovnih izzivov, ki bodo trajnostni razvoj omogočale.

Obiščite DowDuPont

Združitev inovativnih portfeljev podjetij Dow in DuPont