SPLOŠNA IZJAVA O ZASEBNOSTI

Revizija 1. 19. 2024

V družbi Corteva Agriscience smo zavezani preglednosti in odprtosti, vključno z zagotavljanjem razumljivih in točnih informacij o naših praksah glede varovanja zasebnosti. Ta splošna izjava o zasebnosti (»izjava o zasebnosti«) opisuje, kako družba Corteva Agriscience™ in njene podružnice (»mi«, »nas«, »naše« ali »Corteva«) zbirajo, uporabljajo in razkrivajo ali kako drugače obdelujejo osebne podatke. Izjava o zasebnosti velja za vaš dostop do naših spletnih mest, spletnih aplikacij, naših strani v družbenih omrežjih in njihovo uporabo oziroma kakršno koli sodelovanje z nami. Pri določenih izdelkih ali storitvah ter pri podatkih za posamezne države lahko uporabimo dodatna ali drugačna obvestila o naših praksah glede varovanja zasebnosti; v tem primeru ta obvestila dopolnjujejo ali nadomestijo navedbe v tej izjavi o zasebnosti. Ta izjava o zasebnosti ne velja za naše zaposlene ali kandidate za zaposlitev, če se osebni podatki, ki jih zbiramo o teh posameznikih, nanašajo na njihovo sedanjo, nekdanjo ali potencialno vlogo pri nas. Če se prijavite za zaposlitev prek spletne strani kariernega središča, za našo uporabo osebnih podatkov, ki jih posredujete prek kariernega središča, velja obvestilo o zasebnosti kandidatov družbe Corteva, ki je objavljeno v kariernem središču.

Osebni podatki, ki jih zbiramo

Pomen izraza »osebni podatki« je odvisen od opredelitve po veljavni zakonodaji. Izraz »osebni podatki« na splošno uporabljamo za podatke, na podlagi katerih je mogoče neposredno ali posredno identificirati posameznika ali se nanašajo na posameznika, ki ga je mogoče identificirati. Če moramo v skladu z veljavno zakonodajo podatke obravnavati kot osebne podatke, bomo to izvajali v skladu s to izjavo o zasebnosti. Če moramo osebne podatke zbirati za zagotavljanje zahtevanih storitev ali izdelkov in nam teh podatkov ne posredujete, vam morda ne bomo mogli zagotoviti storitev ali izdelkov. Če nam oziroma našim ponudnikom storitev ali poslovnim partnerjem razkrijete osebne podatke, ki se nanašajo na druge osebe, izjavljate, da ste pooblaščeni za to in da nam dovolite uporabo osebnih podatkov v skladu s to izjavo o zasebnosti.

Podatki, ki nam jih posredujete

Vrste osebnih podatkov, ki jih lahko zbiramo o vas, so odvisne od vaše interakcije z nami ter izdelkov in storitev, ki jih izberete. Ko oddate naročilo, ustvarite račun, zahtevate popust, se pridružite programu nagrajevanja, se registrirate za storitev, zaprosite za financiranje, se udeležite natečaja, žrebanja ali druge promocije oziroma ponudbe ali se na nas obrnete iz drugih razlogov, lahko od vas ali prek vašega pooblaščenega zastopnika pridobivamo vaše osebne podatke, kar vključuje:

 • kontaktne podatke, vključno z vašim imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom in telefonsko številko,
 • Plačilne podatke, vključno s številko kreditne ali debetne kartice,
 • finančne informacije, kot so številka osebne izkaznice, enotna matična številka občana, državljanstvo in davčna številka oziroma bančne informacije, kot je številka računa,
 • datum rojstva in spol,
 • podpis, vključno z digitalnim podpisom,
 • zaposlitev, naziv delovnega mesta, ter službeno telefonsko številko, naslov in e-pošto,
 • zgodovino nakupov, priljubljene izbire.

Če z nami komunicirate prek naših spletnih strani in aplikacij (»digitalne storitve«), lahko poleg zgoraj navedenega pridobivamo tudi naslednje podatke:

 • naslov IP,
 • splošne ali natančne geolokacijske podatke in satelitske posnetke,
 • vrsto naprave, vrsto brskalnika in operacijski sistem,
 • podatki o spletnem brskanju ali obiskih strani (npr. izvorni spletni naslov, datum in ura dostopa, obiskane strani, čas, porabljen na posamezni strani, kliknjene povezave, zgodovina iskanja) in s tem povezane izbire,
 • upravljanje uporabniških nastavitev, vključno z vklopom, izklopom in upravljanjem piškotkov,
 • gesla in vprašanja/odgovore za pomoč pri geslu.

Če obiščete eno od naših ustanov ali z nami govorite po telefonu, lahko, če to dovoljuje veljavna zakonodaja, pridobivamo naslednje podatke:

 • videoposnetki (posnetki nadzornih kamer) ali fotografije,
 • fotografije obraza s tehnologijo prepoznavanja obraza,
 • slike prstnih odtisov s pomočjo tehnologije preslikave prstnih odtisov,
 • glasovne posnetke, kot so posnetki glasovne pošte.

Podatki iz platform družbenih omrežjih

Če z nami komunicirate prek družbenih omrežij ali povežete svoj račun družbenega omrežja z našim spletnim računom, boste z nami delili določene osebne podatke iz svojega računa v družbenem omrežju, na primer svoje ime, e-poštni naslov, fotografijo, seznam stikov v družbenih omrežjih in vse druge podatke, do katerih nam omogočite dostop, ko povežete svoj račun družbenega omrežja z našimi digitalnimi storitvami. Če se odločite, da boste z nami komunicirali prek platforme družbenega omrežja, morate pozorno prebrati pravilnik o zasebnosti ponudnika družbenega omrežja in podrobno preučiti svoje nastavitve zasebnosti, da se prepričate, da se res strinjate s tem, katere podatke nam posreduje platforma družbenega omrežja.

Uporabljamo tudi orodja tretjih oseb za upravljanje in spremljanje družbenih omrežij, ki zbirajo javno dostopne vsebine. Če javno dostopna vsebina vsebuje osebne podatke, bomo z njimi ravnali v skladu s to izjavo o zasebnosti.

Podatki, ki jih pridobivamo od poslovnih partnerjev in drugih tretjih oseb

Naši trgovci na drobno, distributerji in drugi poslovni partnerji nam lahko posredujejo podatke, povezane z vašimi nakupi, kot so kontaktni in plačilni podatki, vključno z vašim imenom, domačim poštnim naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, krajem zaposlitve, nazivom delovnega mesta ter službeno telefonsko številko, poštnim naslovom podjetja in službenim e-poštnim naslovom.

Zgoraj navedene osebne podatke lahko prejemamo tudi od naših zunanjih ponudnikov storitev in poslovnih partnerjev, ki zagotavljajo podporo za storitve za stranke, spletno gostovanje, trženje, komunikacije, načrtovanje dogodkov, analizo podatkov in finančne storitve, če z nami delijo te podatke; to vključuje podatke iz javno dostopnih virov.

Podatki iz naših digitalnih storitev

Prek naših digitalnih storitev lahko osebne podatke zbiramo samodejno ali z uporabo tehnologij, kot so piškotki, strežniški dnevniki, spletni svetilniki, oznake in slikovne pike. Sodelujemo lahko tudi s tretjimi osebami, ki v našem imenu izvajajo analize, pripravo poročil in trženje z uporabo podatkov, ki jih pridobivamo prek naših digitalnih storitev, in z zgoraj navedenimi tehnologijami.  Če do naših digitalnih storitev ne dostopate prek svojega računa ali z odzivom na naše e-poštno sporočilo, te tehnologije običajno neposredno ne razkrivajo vaše identitete, čeprav jo je mogoče ugotoviti na podlagi pridobljenih podatkov, oziroma je tako pridobljene podatke mogoče povezati z drugimi podatki, ki jih morda hranimo in na podlagi katerih vas je mogoče identificirati. 

Odvisno od veljavne zakonodaje vam morda nudimo možnost podajanja soglasja za uporabo piškotkov, ki vam omogoča, da dovolite ali zavrnete uporabo teh tehnologij. V nadaljevanju so informacije, ki se izrecno nanašajo na vrsto tehnologije, ki jo uporabljamo, in načinih, kako nas lahko obvestite o svojih željah glede varovanja zasebnosti.

Podatki, prejeti prek vašega brskalnika ali naprave

Kadar dostopate do naših digitalnih storitev, prek večine brskalnikov ali samodejno prek vaše naprave pridobivamo določene podatke, kot so naslov internetnega protokola (IP), vrsta računalnika (Windows ali Mac), proizvajalec in model naprave, ločljivost zaslona, ime in različica operacijskega sistema, jezik, ime in različica brskalnika ter ime in različica digitalne storitve (na primer aplikacije), ki jo uporabljate.  Te podatke uporabljamo za zagotavljanje pravilnega delovanja digitalnih storitev ter za zagotavljanje varnosti in preprečevanje goljufij.  Večine teh podatkov ni mogoče uporabiti, da bi ugotovili, kdo točno ste, razen če dostopate do naših spletnih mest tako, da se prijavite v svoj račun ali se odzovete na naše e-poštno sporočilo. Tudi če iz vašega naslova IP ni mogoče ugotoviti, kdo ste, vaš naslov IP obravnavamo kot vaš osebni podatek.

Uporaba mobilnih naprav

Ko prenašate in uporabljate naše digitalne storitve, lahko mi in/ali naši ponudniki storitev zbiramo enolične identifikacijske oznake naprav, oglaševalske identifikacijske podatke, podatke o operacijskem sistemu in mobilnem omrežju ter podatke o uporabi aplikacije, kot so datum in ura dostopa do naše digitalne storitve v vaši napravi oziroma do naših strežnikov ter – na podlagi številke vaše naprave – katere informacije in datoteke, ste prenesli v aplikacijo. Naše digitalne storitve lahko zbirajo in posredujejo tudi druge podatke, da omogočijo funkcije aplikacije. Te podatke uporabljamo za zagotavljanje pravilnega delovanja digitalnih storitev, izboljšave in prilagoditve vaše uporabniške izkušnje ter prikaz ustreznih vsebin ali oglasov. Nastavite lahko nastavitve oglaševanja za svojo mobilno napravo. Več informacij o tem, kako nastavite te možnosti, najdete na spletnem mestu https://thenai.org/opt-out/mobile-opt-out/.

Kadar uporabljate naše digitalne storitve, lahko v določenih primerih prek povezave GPS, Wi-Fi ali Bluetooth vaše naprave prejmemo podatke o lokaciji vaše naprave. Fizično lokacijo vaše naprave lahko uporabimo, da vam zagotovimo prilagojene storitve in vsebine, ki temeljijo na lokaciji. Fizično lokacijo vaše naprave in podatke o tem, katere oglase ste si ogledali, in druge podatke, ki jih zberemo, lahko delimo tudi z našimi trženjskimi partnerji, da vam ti lahko prikazujejo bolj prilagojene vsebine in preverjajo učinkovitost oglaševalskih kampanj. Deljenje svoje lokacije lahko preprečite tako, da v napravi izklopite povezave GPS, Wi-Fi oziroma Bluetooth.  Nastavitve lokacije za napravo iPhone lahko upravljate na strani https://support.apple.com/, za naprave s sistemom android pa nas stranihttps://support.google.com/. Če v svojih napravah onemogočite lokacijske storitve, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih funkcij naših digitalnih storitev. 

Piškotki in podobne tehnologije

Piškotki so podatki, ki se shranjujejo neposredno v napravi, ki jo uporabljate med uporabo spletnega mesta, na podlagi katerih lahko identificiramo vašo napravo, vsebujejo tudi druge podatke.  S piškotki in podobnimi tehnologijami sledenja v naših digitalnih storitvah ter v e-poštnih sporočilih v obliki HTML, ki vam jih pošiljamo, lahko pridobivamo podatke.  Piškotki in podobne tehnologije ne vsebujejo podatkov, na podlagi katerih bi vas bilo mogoče neposredno identificirati, omogočajo pa nam pridobivanje, kot so vrsta brskalnika, čas, porabljen v digitalnih storitvah, obiskane strani, jezikovne nastavitve in druge združene podatke o prometu.  Piškotke lahko v vašo napravo namestimo mi in tudi naši ponudniki storitev, kot so podjetja za spletne analize in internetna oglaševalska omrežja. Če ste se prijavili v svoj račun Corteva prek ene od naših digitalnih storitev, odgovorili na naše e-poštno sporočilo ali sprejeli piškotke na našem spletnem mestu, bomo morda lahko podatke, ki jih zbiramo, povezali z drugimi podatki, na podlagi katerih vas lahko identificiramo.  Zbrane podatke uporabljamo za različne namene, na primer za shranjevanje in upoštevanje vaših nastavitev, zagotavljanje varnosti in preverjanje pristnosti, analize, merjenje učinkovitosti naših trženjskih kampanj, oglaševanje izdelkov in storitev, za katere menimo, da vas zanimajo, ter za izpolnjevanje drugih zakonitih namenov, opisanih spodaj. 

Vrste piškotkov, ki jih zbiramo, spadajo v eno od treh kategorij:

 • Obvezni piškotki: Ti piškotki so potrebni za delovanje osnovnih funkcij spletnega mesta, kot je zagotavljanje varne prijave ali pomnjenje števila elementov v nakupovalni košarici. Te kategorije piškotkov ni mogoče onemogočiti in zanje ni potrebna privolitev.
 • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki niso obvezni in nam omogočajo analiziranje vaše uporabe digitalnih storitev ter ocenjevanje in izboljšave našega delovanja. Uporabljajo se lahko tudi za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje v digitalnih storitvah. Na primer, shranjevanje vaših podatkov za prijavo ali podatkov o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, kot je na primer želeni jezik.
 • Oglaševalski piškotki: Ti piškotki niso obvezni in jih lahko uporabljamo za ugotavljanje, kaj vas zanima, na podlagi obiskanih spletnih mest. Na podlagi ugotovitev o vaših interesih nam lahko pomagajo prikazovati ustreznejše oglase v naših digitalnih storitvah ali na spletnih mestih tretjih oseb.

Če tako določa zakon, moramo pred namestitvijo ali uporabo funkcionalnih ali oglaševalskih piškotkov pridobiti vaše soglasje, uporabo funkcionalnih in oglaševalskih piškotkov pa lahko vedno potrdite ali zavrnete s pomočjo orodja za nastavitve piškotkov v naših digitalnih storitvah. To orodje za nastavitve piškotkov je omogočeno za obdelavo vaših nastavitev in v nekaterih državah tudi za prepoznavanje in obdelavo univerzalnega signal za zavrnitev. Nekateri brskalniki imajo nastavitev »ne spremljaj«.  Ker ustrezni odziv na tovrstni signal še ni vsesplošno usklajen, trenutno nimamo določenega odziva na nastavitve brskalnika »ne spremljaj«.

Poleg tega lahko pri večini spletnih brskalnikov in druge programske opreme nastavitve spremenite tako, da izbrišete piškotke s trdega diska svojega računalnika, popolnoma preprečite shranjevanje piškotkov ali prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Če ne želite, da bi vaše podatke zbirali s pomočjo piškotkov, je v večini brskalnikov na voljo preprost postopek, s katerim lahko zavrnete uporabo piškotkov. Če želite izvedeti več o zavrnitvi piškotkov v spletnih brskalnikih, obiščite  https://optout.aboutads.info/ oziroma https://optout.networkadvertising.org. Če želite izvedeti več o piškotkih, obiščite lokalno združenje za digitalno oglaševanje, na primer:

Ko določite nastavitve piškotkov, bomo upoštevali vaše izbrane nastavitve. Upoštevajte, da boste morali v primeru izbrisa nastavitev ali uporabe drugega brskalnika ali računalnika znova določiti nastavitve piškotkov. 

Druge tehnologije, ki jih uporabljamo

 • Svetilniki in slikovne pike za sledenje: Svetilniki in slikovne pike za sledenje so majhni grafični elementi na spletni strani ali v e-poštnem sporočilu, namenjeni spremljanju ogledov strani ali odpiranja e-poštnih sporočil in se lahko uporabljajo za pošiljanje piškotkov v vaš računalnik. Te tehnologije lahko pomagajo analizirati učinkovitost spletnih mest z merjenjem števila obiskovalcev ali dejavnosti na spletnem mestu.
 • Vtičniki in povezave do spletnih mest tretjih oseb: Naše digitalne storitve lahko vključujejo vtičnike družbenih omrežij ali drugih tretjih oseb, kot so Facebook, Meta ali Google. Ti vtičniki lahko v vaš računalnik namestijo piškotek, ki spletni strani tretje osebe sporoči, da ste obiskali eno od naših digitalnih storitev. Če se prijavite v spletno mesto tretje osebe, lahko to spletno mesto zbira te podatke ne glede na to, ali opravili kakršno koli interakcijo z vtičnikom tretje osebe oziroma se povezali z njim v naših digitalnih storitvah. Vtičnike tretjih oseb obravnavamo kot neobvezne piškotke, zato lahko ustrezno nastavite svoje nastavitve piškotkov. 

Spletna analiza

Če veljavna zakonodaja to dopušča, uporabljamo storitve spletnih analiz tretjih oseb, kot sta Google in Adobe, da bi bolje razumeli, kako uporabniki uporabljajo naše digitalne storitve. Kot je opisano zgoraj v razdelku Piškotki in podobne tehnologije, lahko te tretje osebe s pomočjo piškotkov in drugih tehnologij sledenja zbirajo podatke o vaših spletnih dejavnostih v daljšem časovnem obdobju in na nepovezanih spletnih mestih. Te piškotke in tehnologije, ki se uporabljajo za zbiranje podatkov za analize, obravnavamo kot neobvezne piškotke, zato lahko ustrezno nastavite svoje nastavitve piškotkov. Več informacij o praksah varovanja zasebnosti podjetja Google najdete na strani www.google.com/policies/privacy/‌partners/, lahko pa prenesete tudi dodatek za brskalnik Google Analytics Opt Out, ki je na voljo na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout, prakse varovanja zasebnosti podjetja Adobe najdete nahttps://www.adobe.com/privacy.html, zavrnitev pa je na voljo na https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html#customeruse.

Vedenjsko in interesno oglaševanje

Corteva lahko uporablja oglaševalska podjetja tretjih oseb, da vam na podlagi vaših obiskov naših spletnih mest in drugih spletnih mest v naprave, ki jih uporabljate, posreduje spletne oglase o blagu in storitvah, ki bi vas lahko zanimali (splošno znano kot »vedenjsko oglaševanje« ali »oglaševanje na podlagi interesov«). V ta namen lahko ta oglaševalska podjetja zbirajo informacije z nameščanjem piškotkov ali drugih tehnologij, kot je opisano zgoraj, v naše digitalne storitve in jih združujejo s podatki o vaših dejavnostih na drugih spletnih mestih ter v mobilnih aplikacijah in napravah. Prejemanje oglasov, ki temeljijo na interesih in namestitvi piškotkov, lahko preprečite tako, da sledite zgoraj opisanim postopkom za zavrnitev piškotkov, z zavrnitvijo piškotkov v brskalnikih, zavrnitvijo zahteve za »dostop do podatkov«, ki jih aplikacije običajno prikažejo, ko jih namestite, oziroma s prilagoditvijo nastavitve sledenja za oglaševanje v svoji napravi. Če ste v Združenih državah Amerike in želite zavrniti ciljno oglaševanje ali navzkrižno povezano vedenjsko oglaševanje, lahko kliknete gumb za zavrnitev na naši spletni strani v Združenih državah Amerike in/ali izpolnite obrazec zahteve za odjavo. Več informacij je na voljo na Obvestilo o zasebnosti za ZDA (corteva.com).

Upoštevajte, da boste morda videli naše oglase, četudi zavrnete oglaševalske piškotke oziroma vedenjsko in interesno oglaševanje. Ti oglasi ne temeljijo na vašem vedenju na različnih spletnih mestih, temveč na kontekstu določenega spletnega mesta, ki ga obiščete. Ko na primer obiščete kmetijsko spletno stran, lahko vidite oglas za semena družbe Corteva. 

Poslovne analize in umetna inteligenca

Če to dopušča veljavna zakonodaja, lahko podatke, ki jih posredujete vi in/ali poslovni partnerji, na primer zgodovino nakupov, geolokacijske podatke, satelitske posnetke in podatki o delu na polju, uporabimo pri načrtovanju ali uporabi poslovnih analiz in/ali umetne inteligence. Te podatke uporabljamo za raziskave, tehnološki razvoj ter za načrtovanje, vzdrževanje ali izboljšave kakovosti in varnosti naših izdelkov, storitev in programov. Te podatke lahko na primer uporabimo za napovedovanje trendov, v diagnostične namene, za pripravo agronomskih priporočil za vas ter predloge morebiti zanimivih storitev in izdelkov.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke

Mi in naši ponudniki storitev uporabljamo osebne podatke za navedene namene, če imamo za to legitimen poslovni interes, vaše soglasje ali je to drugače dovoljeno v skladu z veljavnimi zakoni o zasebnosti in varstvu podatkov:  

 • Zagotavljanje storitev in podpore našim strankam
  • Za ohranjanje računov in storitve zanje, preverjanje podatkov o strankah, zagotavljanje storitev za stranke in odgovarjanje na vaše poizvedbe ter obdelavo ali izpolnjevanje naročil in transakcij.
  • Za zagotavljanje financiranja, izpolnjevanja naročil, obdelave plačil, izterjave in upravljanje tveganj.
  • Za pošiljanje administrativnih informacij, kot so spremembe naših pogojev in pravilnikov ali informacije o garanciji ali odpoklicih.
 • Trženje, promocije in prilagajanje po meri
  • Za pošiljanje sporočil, povezanih s trženjem, z informacijami o naših storitvah, novih izdelkih in drugih novicah o družbi Corteva.
  • Da vam lahko ponudimo možnost sodelovanja v nagradnih igrah, natečajih ali drugih promocijah.
  • Za razvoj in zagotavljanje trženjskih in drugih promocijskih sporočil, prilagojenih vašim interesom ali interesom drugih uporabnikov, ter za analizo ali predvidevanje preferenc naših uporabnikov, za pripravo zbirnih poročil o trendih uporabe naših digitalnih vsebin, s katerimi lahko izboljšamo svoje storitve in ponudbo.
 • Pravne zadeve in skladnost s predpisi
  • Za pravne zadeve in skladnost s predpisi, vključno z uporabo in razkrivanjem osebnih podatkov, ki jih zahteva zakon ali skladnost s pravilniki in postopki podjetja oziroma s civilnimi, kazenskopravnimi, sodnimi ali regulativnimi poizvedbami, preiskavami, sodnimi pozivi ali naroki.
  • Za uveljavljanje ali obrambo zakonskih pravic družbe Corteva in njenih funkcionarjev, direktorjev, zaposlenih, strank, podizvajalcev in zastopnikov ter za reševanje sporov.
 • Poslovanje in splošni poslovni nameni
  • Za upravljanje družbe, vključno z računovodstvom, revizijami, analizami in poročanjem, združitvami, prevzemi in odsvojitvami.
  • Za upravljanje sistemov in tehnologij, vključno z optimizacijo naših digitalnih storitev in analizami podatkov.
  • Za neprekinjeno poslovanje in obnovitev po nesreči.
 • Izboljšave ter razvoj novih izdelkov in storitev
  • Za raziskave, tehnološki razvoj ter za načrtovanje, vzdrževanje ali izboljšave kakovosti in varnosti naših izdelkov, storitev in programov.
 • Preprečevanje goljufij in varnost
  • Za zaščito varnosti in celovitosti naših sistemov, omrežij, aplikacij in podatkov, vključno z odkrivanjem, analiziranjem in reševanjem varnostnih groženj, komunikacijo z organi pregona in združenji za informacijsko varnost, odpravljanjem napak v storitvah ali sistemih, upravljanjem identitete, vključno s preverjanjem in avtentikacijo za sisteme in tehnologije.
  • Za varovanje prostorov, varnost in preprečevanje izgub, odkrivanje in preprečevanje goljufij ter drugih nezakonitih dejavnosti.

Komu razkrivamo vaše osebne podatke

Osebne podatke lahko za namene, opisane v tej izjavi o zasebnosti, razkrijemo spodaj navedenim osebam, ki so lahko v različnih državah. Seznam in lokacije pravnih oseb v naši skupini podjetij si lahko ogledate tukaj.

 • Naši matični družbi in povezanim podjetjem. Pri tovrstnih razkritjih bodo druge pravne osebe družbe Corteva uporabljale in razkrivale osebne podatke na način, ki je skladen s to izjavo o zasebnosti in v skladu z zahtevami veljavnih zakonov glede zasebnosti in varstva podatkov.
 • Našim ponudnikom storitev, ki jih najemamo za izvajanje podpornih storitev, ki nam jih zagotavljajo, med drugim tistim, ki zagotavljajo podporo za storitve za stranke, oglaševanje, trženje, komunikacije in analizo podatkov, informacijsko tehnologijo, informacijsko varnost, finančne, revizijske, računovodske, varnostne in pravne storitve. Te tretje osebe morajo osebne podatke, ki jih delimo z njimi, uporabljati izključno za izvajanje pogodbenih storitev in v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti in varstvu podatkov.
 • Tretjim osebam, kot so zastopniki, trgovci na drobno, distributerji in poslovni partnerji, za zagotavljanje izdelkov in storitev našim strankam ter v povezavi z licenciranjem, skupnim razvojem ali podobnimi dogovori. Te tretje osebe morajo osebne podatke uporabljati v skladu s to izjavo o zasebnosti in/ali izključno za izvajanje pogodbenih storitev ter v skladu z veljavno zakonodajo glede zasebnosti in varstva podatkov.
 • Tretjim osebam, kot so regulatorji, sodišča, organi kazenskega pregona in državni organi, zaradi zagotavljanja skladnosti z veljavno zakonodajo, predpisi, sodnimi ali drugimi pravnimi postopki, če v dobri veri prepričani, da je razkritje potrebno za zagotavljanje skladnosti z veljavno zakonodajo, vključno z zakoni zunaj vaše države prebivališča. V takih okoliščinah bomo izvedli ustrezne ukrepe v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti in varstvu podatkov za zaščito osebnih podatkov.
 • Tretjim osebam, na primer tistim, ki pomagajo pri odkrivanju, preprečevanju in odzivanju na goljufije, zlorabo izdelkov, storitev ali digitalnih storitev družbe Corteva, kršitev intelektualne lastnine, uveljavljanju naših pogojev in pogodb ter zaščiti naših pravic, zasebnosti, varnosti ali lastnine in/ali pravic naših podružnic, vas ali drugih oseb. Te tretje osebe morajo osebne podatke, ki jih delimo z njimi, uporabljati izključno za izvajanje pogodbenih storitev in v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti in varstvu podatkov.
 • Tretjim osebam v povezavi z reorganizacijo, združitvijo, prodajo, mešano družbo, dodelitvijo, prenosom ali drugo odsvojitvijo naše družbe, celote ali delov, sredstev ali delnic (tudi v povezavi s stečajnim ali podobnim postopkom). Takšne tretje osebe lahko vključujejo na primer prevzemno družbo in njene svetovalce. V takih okoliščinah bomo izvedli ustrezne ukrepe v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti in varstvu podatkov za zaščito osebnih podatkov.

KAKO VARUJEMO OSEBNE PODATKE

Osebni podatki so običajno shranjeni v podatkovnih zbirkah družbe Corteva ali podatkovnih zbirkah, ki jih vzdržujejo naši ponudniki storitev. Za zaščito osebnih podatkov v okviru naše organizacije izvajamo vse razumne organizacijske, tehnične in administrativne ukrepe ter s pogodbo zahtevamo, da jih izvajajo tudi naši ponudniki storitev.  Žal za noben sistem prenosa ali shranjevanja podatkov ni mogoče zagotoviti 100-odstotne varnosti.  Če utemeljeno menite, da vaša interakcija z nami ni več varna, nas o tem nemudoma obvestite s pomočjo podatkov, navedenih v razdelku »Stik z nami«.

HRAMBA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke hranimo tako dolgo, kot je potrebno ali dovoljeno glede na namene, za katere so bili pridobljeni, in v skladu z veljavno zakonodajo. 

Merila, ki jih uporabljamo za določanje obdobij hrambe, so med drugim: 

 • čas trajanja poslovnega odnosa z vami (na primer, dokler imate pri nas račun ali dokler uporabljate digitalne storitve) in čas po tem, ko bomo morda upravičeno potrebovali vaše osebne podatke za reševanje težav, ki se lahko pojavijo;
 • občutljivost osebnih podatkov in nameni, za katere so bili osebni podatki pridobljeni;
 • ali obstaja zakonska obveznost, ki jo moramo izpolnjevati (na primer, nekateri zakoni od nas zahtevajo, da določeno obdobje hranimo evidence vaših transakcij, preden jih lahko izbrišemo);
 • ali je hramba priporočljiva glede na naš pravni položaj (na primer v zvezi z veljavnimi zastaralnimi roki, sodnimi postopki ali preiskavami državnih organov).

STORITVE TRETJIH OSEB

Zagotovimo lahko povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, če menimo, da so te povezave za vas koristne. Ta izjava o zasebnosti ne zajema varovanja zasebnosti ali varnostnih praks tretjih oseb, vključno s tretjimi osebami, ki upravljajo katero koli spletno mesto ali storitev, s katerima so povezane naše storitve, zato zanje ne odgovarjamo. 

Poleg tega ne odgovarjamo za zasebnost ali varnostne pravilnike in prakse drugih organizacij, ponudnikov platform družbenih omrežij, ponudnikov operacijskih sistemov, ponudnikov brezžičnih storitev ali proizvajalcev naprav, vključno z osebnimi podatki, ki jih razkrijete drugim organizacijam prek digitalnih storitev ali naših strani v družbenih omrežjih ali v zvezi z njimi.

UPORABA STORITEV S STRANI MLADOLETNIH OSEB

Storitve niso namenjene posameznikom, mlajšim od trinajst (13) let, in kolikor vemo, ne zbiramo osebnih podatkov posameznikov, mlajših od 13 let.

SODNA PRISTOJNOST IN ČEZMEJNI PRENOS

 • Vaše osebne podatke se lahko shranjujemo in obdelujejo v kateri koli državi, v kateri imamo svoje prostore oziroma v kateri sodelujemo s ponudniki storitev, in z uporabo storitev sprejemate, da bodo vaši podatki preneseni v države ali regije izven države (oz. zvezne države/province) vašega prebivališča, vključno z Združenimi državami Amerike, kjer lahko veljajo drugačna pravila glede varstva podatkov kot v vaši državi.  V določenih okoliščinah imajo morda sodišča, organi pregona, regulativne agencije ali varnostni organi v teh drugih državah pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov.
 • DODATNE INFORMACIJE V ZVEZI Z EGP: Evropska komisija priznava, da nekatere države, ki niso članice EGP, zagotavljajo ustrezno raven varstva podatkov v skladu s standardi EGP (celotni seznam teh držav je na voljo tukaj: Spletni seznam držav z ustrezno ureditvijo, ki ga potrdila Evropska komisija). Za prenose iz EGP v države, ki jih Evropska komisija ne obravnava kot države z ustrezno ureditvijo, smo uvedli ustrezne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov, kot so standardne pogodbene klavzule, ki jih je sprejela Evropska komisija. Kopijo teh ukrepov lahko pridobite z zahtevo za varstvo zasebnosti, ki je na voljo v razdelku Stik z nami v nadaljevanju.

OBČUTLJIVI PODATKI

Če tega ne zahtevamo, vas prosimo, da nam ne pošiljate in ne razkrivate občutljivih osebnih podatkov (npr. matične številke občana, podatkov, povezanih z rasno ali etnično pripadnostjo, politično pripadnostjo, vero ali drugimi prepričanji, zdravjem, biometričnimi ali genetskimi lastnostmi, preteklo kazensko obravnavo ali članstvom v sindikatu) v digitalnih storitvah, prek njih ali kako drugače.

PLAČILNE STORITVE TRETJIH OSEB

Za obdelavo plačil, ki jih izvajamo prek digitalnih storitev, lahko uporabimo plačilno storitev tretje osebe. Če želite opraviti plačilo prek digitalne storitve, bo vaše osebne podatke pridobila tretja oseba, ko ji izvaja, in ne mi, zato bo zanje veljal pravilnik o zasebnosti tretje osebe in ne ta izjava o zasebnosti.  Nad tem , kako ta tretja oseba zbira, uporablja in razkriva vaše osebne podatke, nimamo nadzora in za to ne odgovarjamo.

DODATNE INFORMACIJE

Ker komunikacija ni vedno varna, v sporočila, ki nam jih pošiljate, ne vključujte podatkov o kreditnih karticah ali drugih občutljivih podatkov.

DODATNE INFORMACIJE V ZVEZI S KITAJSKO

DODATNE INFORMACIJE V ZVEZI Z JAPONSKO

DODATNE INFORMACIJE V ZVEZI Z JAPONSKO:

DODATNE INFORMACIJE V ZVEZI Z EGP, ŠVICO IN ZDRUŽENIM KRALJESTVOM: Ta razdelek velja samo to, kako družba Corteva, obdeluje osebne podatke oseb s prebivališčem v EGP, Švici ali Združenem kraljestvu.

 • Upravljavci vaših osebnih podatkov so lahko različne pravne osebe v okviru družbe Corteva. Upravljavci podatkov za podatke iz EU so navedeni tukaj.
 • Obdelava – vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi ene ali več naslednjih pravnih podlag:
  • če je to potrebno za sklenitev pogodbe z vami ali s pravno osebo, ki jo zastopate, za izpolnjevanje naših pogodbenih obveznosti, zagotavljanje ponudb, odzivanje na vaše zahteve ali zagotavljanje podpore strankam;
  • kadar imamo zakoniti interes;
  • če je to potrebno za izpolnjevanje ustrezne zakonodaje in pravnih obveznosti, vključno z odzivanjem na zakonite zahteve in naročila; ali
  • na podlagi vaše privolitve.
 • Vaše pravice – skladno z veljavno zakonodajo imate naslednje pravice:
  • lahko nas vprašate, ali hranimo vaše osebne podatke, in zahtevate informacije o tem, kako jih obdelujemo;
  • lahko zahtevate popravek netočnih osebnih podatkov;
  • lahko zahtevati izbris osebnih podatkov, ki niso več potrebni za namene obdelave, oziroma če jih obdelujemo na podlagi umaknjene privolitve ali v nasprotju z veljavnimi zakonskimi zahtevami;
  • lahko zahtevate, da omejimo obdelavo osebnih podatkov, če je obdelava neprimerna;
  • lahko ugovarjate obdelavi osebnih podatkov in
  • lahko zahtevate prenos osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali (kar ne vključuje informacij, ki izhajajo iz pridobljenih podatkov), če obdelava takih osebnih podatkov temelji na privolitvi ali pogodbi z vami in se izvaja z avtomatiziranimi sredstvi.
 • Prenosi – Evropska komisija priznava, da nekatere države, ki niso članice EGP, zagotavljajo ustrezno raven varstva podatkov v skladu s standardi EGP (celotni seznam teh držav je na voljo tukaj: Spletni seznam držav z ustrezno ureditvijo, ki ga potrdila Evropska komisija). Za prenose iz EGP v države, ki jih Evropska komisija ne obravnava kot države z ustrezno ureditvijo, smo uvedli ustrezne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov, kot so standardne pogodbene klavzule, ki jih je sprejela Evropska komisija. Za prenose iz Združenega kraljestva in Švice v države, ki jih zadevne države ne obravnavajo za ustrezne, prav tako veljajo posebni zaščitni ukrepi.

 • Poleg tega velja:

DOPOLNITVE TE IZJAVE O ZASEBNOSTI

Zaznamek »Zadnja posodobitev« na začetku te izjave o zasebnosti navaja datum zadnje revizije te izjave o zasebnosti.  Vse morebitne spremembe začnejo veljati, ko spremenjeno izjavo o zasebnosti objavimo v storitvah.  Vaša uporaba storitev po teh spremembah pomeni, da sprejemate spremenjeno izjavo o zasebnosti.

VAŠE PRAVICE DO ZASEBNOSTI IN MOŽNOSTI IZBIRE

Kako lahko dostopate do svojih osebnih podatkov, jih spremenite ali izbrišete 

Če želite zahtevati pregled, popravek, posodobitev, prepoved uporabe, omejitev ali izbris osebnih podatkov oziroma ugovarjati obdelavi osebnih podatkov ali zahtevati kopijo svojih osebnih podatkov za namene njihovega posredovanja drugemu podjetju (če vam te pravice zagotavlja veljavna zakonodaja), lahko tako zahtevo vložite tako, da kliknete na ustrezno povezavo države vašega prebivališča na spodnjem spustnem seznamu Zahteve za varstvo zasebnosti. Če ne najdete povezave za določeno državo, pošljite poizvedbo na ustrezen naslov za državo, ki je na voljo na spodnjem spustnem seznamu Podatke za stik po državah.

Na vašo zahtevo se bomo odzvali v skladu z veljavno zakonodajo.

V svoji zahtevi pojasnite, katere osebne podatke želite spremeniti in ali želite, da se vaši osebni podatki izbrišejo iz naše zbirke podatkov.  Zaradi vaše zaščite lahko zahtevke izvajamo le v zvezi z osebnimi podatki, povezanimi z določenim e-poštnim naslovom, ki ste ga uporabili za pošiljanje zahtevka, in morda bomo morali pred izvedbo zahtevka preveriti vašo identiteto.  Vašo zahtevo bomo poskušali izpolniti takoj, ko bo to razumno izvedljivo. 

Upoštevajte, da bomo morda morali določene podatke še naprej hraniti za namene vodenja evidenc in/ali za dokončanje transakcij, ki ste jih začeli pred zahtevo po spremembi ali izbrisu (npr. ko opravite nakup ali sodelujete v promociji, morda ne boste mogli spremeniti ali izbrisati predloženih osebnih podatkov, dokler ne zaključite takšnega nakupa ali promocije). 

STIK Z NAMI

Če imate kakršna koli vprašanja o izbiri zasebnosti ali tej izjavi o zasebnosti, se lahko obrnete na nas s klikom na ustrezno povezavo na spodnjem spustnem seznamu Podatki za stik po državah in predložitvijo obrazca za zahtevo za varstvo zasebnosti ali uporabo podatkov, ki so navedeni v razdelku Stik z nami

Zahteve za zaščito zasebnosti

Če želite vložiti zahtevo za varstvo zasebnosti, spodaj odprite svojo regijo in izberite državo, v kateri prebivate.

Severna Amerika

Evropa, Bližnji vzhod in Afrika

Zahteva za varstvo zasebnosti – Avstrija za prebivalce Avstrije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Švica za prebivalce Švice

Zahteva za varstvo zasebnosti – Belgija (DE) za prebivalce Belgije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Belgija (FR) za prebivalce Belgije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Belgija (NL) za prebivalce Belgije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Bolgarija za prebivalce Bolgarije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Hrvaška za prebivalce Hrvaške

Zahteva za varstvo zasebnosti – Češka republika za prebivalce Češka republike

Zahteva za varstvo zasebnosti – Danska za prebivalce Danske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Egipt za prebivalce Egipta

Zahteva za varstvo zasebnosti – Estonija za prebivalce Estonije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Etiopija za prebivalce Etiopije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Finska za prebivalce Finske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Francija za prebivalce Francije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Nemčija za prebivalce Nemčije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Grčija za prebivalce Grčije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Madžarska za prebivalce Madžarske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Irska za prebivalce Irske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Italija za prebivalce Italije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Slonokoščena obala za prebivalce Slonokoščene obale

Zahteva za varstvo zasebnosti – Kenija za prebivalce Kenije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Latvija za prebivalce Latvije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Litva za prebivalce Litve

Zahteva za varstvo zasebnosti – Moldavija za prebivalce Moldavije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Maroko za prebivalce Maroka

Zahteva za varstvo zasebnosti – Nizozemska za prebivalce Nizozemske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Poljska za prebivalce Poljske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Portugalska za prebivalce Portugalske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Romunija za prebivalce Romunije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Srbija za prebivalce Srbije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Slovaška za prebivalce Slovaške

Zahteva za varstvo zasebnosti – Slovenija za prebivalce Slovenije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Južna Afrika (EN) za prebivalce Južne Afrike

Zahteva za varstvo zasebnosti – Južna Afrika (AF) za prebivalce Južne Afrike

Zahteva za varstvo zasebnosti – Španija za prebivalce Španije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Švedska za prebivalce Švedske

Zahteva za varstvo zasebnosti – Tanzanija za prebivalce Tanzanije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Turčija za prebivalce Turčije

Zahteva za varstvo zasebnosti – Ukrajina za prebivalce Ukrajine

Zahteva za varstvo zasebnosti – Združeno kraljestvo za prebivalce Združenega kraljestva

Zahteva za varstvo zasebnosti – Zambija za prebivalce Zambije

Podatki za stik po državah

Spodaj je abecedni seznam držav

Algeria

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Argentina

Oficina Central - Buenos Aires, Argentina
Avenida Libertador 101, Piso 1, 1638
Vicente López, Buenos Aires, Argentina
Tel: 11-4110-0202 / 11-4110-0201
infoargentina@corteva.com

Australia

Customer Information Center
Locked Bag 2002 Chatswood,
NSW 2057,
Australia.
+61 1800 700 096
Email: AUCustomerService@Corteva.com

Belgium (DE)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Belgium (FR)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Belgium (NL)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Bolivia

Centro de información al cliente
Av. San Martin # 1800, Edificio Tacuaral 2o. Piso Of. 205
Santa Cruz de la Sierra
Tel: (591-3)-341-6464
Fax: (591-3)-341-7542
Correo electrónico: infobolivia@corteva.com

Brazil

Departamento de Marketing/CRM
Corteva Agriscience

Alameda Itapecuru, 506
Alphaville Industrial, Barueri - SP
CEP 06454-080
Telefone 0800-772-2492

Entrar em contato com nossa DPO por meio do e-mail dpobrasil@corteva.com

Bulgaria

Corteva Agriscience Bulgaria EOOD
Metropolitan Municipality, Mladost IV
 Business Park Sofia, Building 1A, Floor 1.
 01766 Sofia,  Bulgaria

Cambodia

Regency Square C, Ground Floor, Unit # 30C/168
Mao Tse Tong Blvd (245), Phum 3, Tumnob Tuek,
Khan Chamkamon, Phnom Penh
Cambodia 120108
Tel: +855 92 777 527

Canada (EN)

Customer Information Center
c/o Scot Middleton, Canada Privacy Officer

Attn. Privacy Requests
Suite 2450, 215 2 Street Southwest
Calgary, AB T2P 1M4

caprivacyrequest@corteva.com

Canada (FR)

Centre d’informations clients
c/o Scot Middleton, Canada Privacy Officer

Attn: Privacy Request
Suite 2450, 215 2 Street Southwest
Calgary, AB
T2P 1M4

caprivacyrequest@corteva.com

Chile

Teléfono: 22836 7001.
Gran Avenida 1621, Paine, Región Metropolitana, Chile.

China

客户信息中心
上海市浦东新区祖冲之路2290号展想广场1号楼16层
服务热线:400 880 5588
公共邮箱:support_gc@corteva.com

Colombia

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Costa Rica

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Croatia

Corteva Agriscience Croatia LLC
Florijana Andrašeca 18 A
10 000 Zagreb
CROATIA

Czech Republic

Corteva Agriscience Czech s.r.o.
Pekarska  628/14,
Praha 5, 15500,
Czech Republic

Denmark

Corteva Agriscience Denmark A/S
Langebrogade 1 DK-1411 Copenhagen, Denmark

Dominican Republic

 +54 11-4110-0202 / 11-4110-0201
Vía correo electrónico a: infoargentina@corteva.com
Oficina Central - Buenos Aires Argentina
Avenida del Libertador 101, Piso 11, B1638BEA
Vicente López, Buenos Aires, Argentina

Ecuador

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Egypt

Corteva Agriscience Egypt LLC
Fourth Floor, Fifth Settlement
67 El Tessein Street
New Cairo
Egypt
c/o Tel: +20 22613 1885

El Salvador

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Estonia

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Ethiopia

Corteva Agriscience Ethiopia PLC
Africa Avenue, Peacock Park
Addis Ababa, Ethiopia,

Finland

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

France

Corteva Agriscience France S.A.S
1 bis avenue du 8 mai 1945
Immeuble Equinoxe II
78280 Guyancourt - France

Germany

Corteva Agriscience Deutschland GmbH
Riedenburger Str. 7 81677 München
Deustchland .

Ghana

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Greece

Corteva Agriscience Hellas S.A.
Hydras 2 & Leoforos Kifisias 280
15232 Chalandri
Telephones: +302106800741 or +302106889700

Guatemala

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Honduras

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Hungary

Corteva Agriscience
Boldiszár u. 4
1112 Budapest - Hungary

India

Customer Information Center
Corteva AgriScience,
12th floor, Atria, V Ascendas IT park,
Madhapur, Hyderabad 500081
1860 1800 186

Indonesia

Pusat Informasi Pelanggan
CIBIS NINE, 10th floor Cilandak
Commercial Estate
Jalan TB Simatupang no 2, Jakarta
Selatan 12560, Indonesia
Phone: 021-50829455

Ireland

Corteva Agriscience UK Limited
CPC2 Capital Park, Fulbourn,
Cambridge, CB21 5XE
+44 (0)1462 457272

Italy

Corteva Agriscience Italia S.r.l
Via Comizi Agrari 10
 26100 Cremona - Italia

Ivory Coast

CORTEVA AGRISCIENCE
Oasis Square, Building 6, 2nd floor – N° 217.
Oasis, PC 20410 – Casablanca - MOROCCO
Fixe: +212 529 05 51 92

Japan

〒100-6110
東京都千代田区永田町2-11-1
山王パークタワー コルテバ
アグリサイエンス日本株式会社

Kenya

Corteva Agriscience Kenya Limited
L. R. No. 205/94/95 Riverside Drive Chiromo Road
Nairobi, Kenya

Korea

Corteva AgriSciences Korea Contact Info
코르테바아그리사이언스 코리아(유)
서울특별시 중구 칠패로 37 , HSBC 빌딩 15층
Tel : 02-2223-8900
Fax : 02-2088-8174
E-mail: CortevaKorea@corteva.com

Latvia

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Lithuania

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Malaysia (EN)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Malaysia (MS)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Malaysia (ZH)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Mexico

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Moldova

Corteva Agriscience Romania S.R.L.
 Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 Cladirea B, et 2 Sector 1
 013696 Bucuresti  - Romania.

Morocco

CORTEVA AGRISCIENCE
Oasis Square, Building 6, 2nd floor – N° 217.
Oasis, PC 20410 – Casablanca - MOROCCO
Fixe: +212 529 05 51 92

Netherlands

Corteva Agriscience Netherlands B.V.
Zuid-Oostsingel 24 d
4611BB Bergen op Zoom, The Netherlands

New Zealand

Customer Information Center
Private Bag 2017 New Plymouth,
Taranaki 4342, New Zealand
+646 757 7812
Email: NZCustomerService@Corteva.com

Nicaragua

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Nigeria

Corteva Agriscience Nigeria Limited
1, KPMG Tower - Bishop Aboyade Cole Street
Lagos, Nigeria

Pakistan

Customer Information Center
Lahore Headoffice
26-FCC, 2nd Floor,
Syed Maratab Ali Road,
Gulberg IV, Lahore, Pakistan
Telephone number: +92-42-35711303-9
Sahiwal office
06-Km Lahore Road, Sahiwal.
Tel: +92 40 4403140-41

Panama

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Paraguay

Departamento de Marketing/CRM
Corteva Agriscience

Alameda Itapecuru, 506
Alphaville Industrial, Barueri - SP
CEP 06454-080
Telefone 0800-772-2492

Entrar em contato com nossa DPO por meio do e-mail dpobrasil@corteva.com

Peru

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Philippines

Customer Information Center
8th Floor, ISquare Building, 15 Meralco Avenue,
Pasig, Metro Manila 1605, Philippines
(+632) 818 9911

Poland

Corteva Agriscience Poland Sp. z o.o
Piusa Dziekońskiego 1
00-728 Warsaw - Poland

Portugal

Corteva Agriscience
Campo Pequeno, 48, 6º Esquerda
1000-081 Lisboa
Tel. +351 217 998 030

Romania

Corteva Agriscience Romania S.R.L.
 Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 Cladirea B, et 2 Sector 1
 013696 Bucuresti  - Romania.

Senegal

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Serbia

Corteva Agriscience
Olga Petrov 10
21000 Novi Sad
Republic of Serbia

Singapore

Corteva Agriscience (Singapore) Pte Ltd
21 Biopolis Road, Nucleos South Tower
#07-21
Singapore 138567
Tel: +65 64611000

Slovakia

Corteva Agriscience Slovakia s.r.o.
Namestie SNP 15
 811 06 Bratislava - Slovakia

Slovenia

Corteva Agriscience SLO d.o.o.
Markišavska ulica 10
9000 Murska Sobota - Slovenia

South Africa

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

South Africa

Customer Information Center
PO Box 19
Greytown 3250
033 413 9500

Spain

Corteva Agriscience
Campus Corteva Agriscience, Ctra. Sevilla-Cazalla, km 4,6.
41309, La Rinconada, Sevilla - Spain

Sweden

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Tanzania

Corteva Agriscience Tanzania Limited
Unga Ltd, Sido Road
PO Box 10677
Arusha, Tanzania

Thailand

ศูนย์ข้อมูลลูกค้า
บริษัท คอร์เทวา อะกริไซเอนซ์ (ประเทศไทย) จำกัด
ชั้น 6 อาคารเอ็มไทย ทาวเวอร์ ออลซีซันส์ เพลส
87 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี
เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330
โทรศัพท์ +66 (0)2792 2900

Tunisia

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Turkey

Kiza Is Merkezi Onur Mahallesi Turhan Cemal
Beriker Bulvari No 437 A5 Blok Kat 6 Seyhan Adana - TURKEY

Ukraine

Company contact details: https://www.corteva.com.ua/contacts/our-office.html
0-800-309-309

United Kingdom

Corteva Agriscience UK Limited
CPC2 Capital Park, Fulbourn,
Cambridge, CB21 5XE
+44 (0)1462 457272

United States

Customer Information Center
9330 Zionsville Rd.,
 Indianapolis, IN 46268
              or
1-800-686-6200

Uruguay

   +54 11-4110-0202 / 11-4110-0201
Vía correo electrónico a: infoargentina@corteva.com

Venezuela

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Vietnam

Văn phòng Hồ Chí Minh
Công ty TNHH Corteva Agriscience Việt Nam
Điện thoại: +84 28 3828 8921
Tầng 12, tòa nhà Central Plaza, 17 Lê Duẩn,
Phường Bến Nghe, Quận 1,
Thành phố Hồ Chì Minh

Zambia

Corteva Agriscience Zambia Limited
Plot No 35283 Mwembeshi Road,
Heavy Industrial Area,
P.O. Box 33282, Lusaka
Tel: +260 211 846 299, +260 211 846 318, +260 971 399 475