Pravilnik o piškotkih in podobnih tehnologijah

Revidirano 6. 1. 2019

Piškotki spletnemu strežniku omogočajo prenos podatkov v računalnik za vodenje evidenc in druge namene. Piškotke in druge tehnologije med drugim uporabljamo, da vam lahko posredujemo bolj prilagojene informacije, za omogočanje nepretrganega dostopa do spletnega mesta in njegove uporabe ter da vam lahko zagotovimo prilagojeno trženje. Če ne želite zbiranja podatkov z uporabo piškotkov, ima večina brskalnikov enostaven postopek, ki vam omogoča, da zavrnete uporabo piškotkov. Če zavrnete uporabo piškotkov, nekatere lastnosti spletnega mesta morda ne bodo delovale pravilno. Če želite izvedeti več o piškotkih, obiščite http://www.allaboutcookies.org/.

Spletni svetilniki (»pixel tags«, »web beacons«, »clear GIF«) ali druge podobne tehnologije so morda uporabljene v povezavi z nekaterimi stranmi spletnega mesta in e-poštnimi sporočili v obliki HTML, da lahko med drugim sledijo dejanjem uporabnikov spletnega mesta in prejemnikov e-pošte, za merjene uspešnosti trženjskih akcij Corteva in za prevajanje statistike o uporabi spletnega mesta in stopenj odzivnosti.

NEODVISNI OGLAŠEVALCI

Corteva lahko za prikazovanje oglasov, ko ste na spletu, uporablja neodvisna oglaševalska podjetja.

Ta podjetja lahko podatke o vašem obisku tega spletnega mesta ali aplikacije in drugih spletnih mest in aplikacij z vsemi napravami, ki jih uporabljate, uporabijo za oglaševanje blaga in storitev, ki so morda zanimivi za vas. S tem namenom lahko ta podjetja v vaš brskalnik namestijo ali prepoznajo edinstven piškotek (vključno z uporabo spletnih svetilnikov). Če želite več informacij o tej praksi in če želite izvedeti več, kako zavrniti sodelovanje v tej praksi v namiznih in mobilnih brskalnikih v napravi, s katero dostopate do tega pravilnika o piškotkih, obiščite svojo lokalno združenje za digitalno oglaševanje, kot je:

Če se nahajate v ZDA, lahko prenesete aplikacijo AppChoices, ki je na voljo na naslovu www.aboutads.info/appchoices , da zavrnete sodelovanje v mobilnih aplikacijah.

Nastavitve piškotkov

uporabniki lahko zavrnejo piškotke, ki niso potrebni za omogočanje osnovno delovanje spletnega mesta. Omogočeno je orodje za nastavitev piškotkov, ki obdela prednostne nastavitve glede spletnega oglaševanja in sledenja, vendar ne obdela signalov Ne sledi. (Nastavitve Ne sledi lahko poiščete v svojem brskalniku.) Ko nastavite piškotke, bodo upoštevane specifične izbrane možnosti, ki ste jih uvedli. Če izbrišete svoje piškotke ali uporabite drug brskalnik ali računalnik, boste morali znova nastaviti svoje prednostne nastavitve piškotkov. Obiščite orodje za prednostne nastavitve piškotkov za dostop ali spreminjanje izbranih možnosti piškotkov.